På Storøynå kan du velge mellom fem modeller. Uansett hva du velger, får du en fritidsbolig for livet. Sjekk ut hyttene våre, og ta kontakt med oss for visning!

Stav 90
3 soverom og hems, mulighet for 8 – 10 sengeplasser. Stort bad, egen grovinngang. Luftig kjøkken/allrom med utgang til terrasse. Romslig stue.

Stav 110
Større utgave av STAV 90. 2 stuer og egen grovinngang med vaskerom. Romslig kjøkken med utgang til terrasse. 4 soverom i tillegg til 2 hemser. Mulighet for 12 – 16 soveplasser.

Tinn Moderne
Minimalistisk stil. Store vindusflater, takform og enkle detaljer. Stua og kjøkkenet har åpen løsning, og store vindusflater. Vel 47 kvadratmeter, hvor all plass utnyttet maksimalt. To soverom med plass til køyer. Bad og vindfang i tillegg til oppholdsrom.

Koia Moderne
Koia har en stillferdig framtoning i omgivelsene. Inntrukket inngangsparti. Det samme gjelder terrassen i gavlen. Inno soverom, bad, bod, vindfang og åpen stue-/kjøkkenløsning. Plass til romslig hems. Store vinduer, og den åpne himlingen i stua og kjøkkenet øker romfølelsen.

Skarven
Fritidsbolig i moderne innpakning. Flatt tak, store vinduer og felt med platekledning skiller denne hytta fra den tradisjonelle stilen. Tre soverom, stue-/kjøkken, bad, bod — og i en nisje i gangen som blir et hyggelig oppholdsrom. Overbygde uteplasser.

Vil du vite mer. Her finner du all informasjon.