Legger du turen til Storøynå søndag, får du stifte nærmere bekjentskap med regionens flotteste hytteområde. Velkommen til Åpen Dag fra 11.00 – 15.00!

Her møter du utbyggeren av området, Storøynå Fritidsboliger, som sammen med Norgeshus Kalstveit & Vik står for salg av tomter og hytter.

Denne dagen kan du ta området nærmere i øyensyn, samtidig som du kan en titt inn i en av hyttene som allerede er ferdig og i bruk.

Her får du også mer informasjon om de ulike tomtene, samt de fem hyttemodellene du kan velge fra: Stav 90, Stav 110 og modellene Tinn Moderne, Koia Moderne og Skarven.

Og selvsagt får du en kopp kaffe eller noe annet å drikke, samt noe å bite i.

Det er fart i hyttemarkedet i Nord-Rogaland. På Storøynå er utbyggingen av 28 flotte hytter, marina og naustboder allerede kommet langt. Åtte fritidsboliger er ført opp, og snart står ytterligere tre nye klare.

Storøynå og Kvaløy i Vikedal ligger slik til at det er lett å nå fra hele regionen, både nord og sør for Boknafjorden. Området er populært fordi det kombinerer fjord og båtliv om sommeren og nærhet til fjell og skisport om vinteren.