V-Hyttene

Spesifikasjoner

Bruksareal (BRA): – m2

P-rom: – m2

Bebygd areal (BYA): – m2

God arkitektur roper ikke. Det gjør ikke denne hytta heller. Sjekk ut V-hyttene, et nytt og unikt konsept på Storøynå

Bli kjent med vårt nye hyttekonsept V hvor BoligPartner kombinerer urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur. I konsept V, hvor det er hytter i flere ulike størrelser, går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Det er i selve øksehugget inn til malmveden våre arkitekter har hentet sin inspirasjon til hyttekonseptet V. For når man hugger ut ei flis i tømmerstokken kommer V-en frem både som kjerneved og som formen til bokstaven V.

Spennende vinkler

Du finner igjen øksehugget i designet til V-hyttene våre. Her er hytta den lange tømmerstokken og øksehugget et unikt designelement som gir vakre vinkler og spennende glassflater for naturlig utsyn.

Med V ønsker BoligPartners arkitekter å nå deg som elsker følelsen av været som biter seg fast. Som synes tømmerstokken er vakker, og at lukten av bark og ved gir styrke og kraft .

Blir en del av omgivelsene

V-hyttene er formet etter tanken på øksehugget. Selve hyttene er elegante, lange og smale. Vinduene finner du der barken er slått av og inngangspartiet er der selve øksehugget har truffet. Her kommer vi inn til kjerneveden – inn til hyttas rom.

I begge ender er hytta hugget, og med sine store vindusflater her blir du nesten i ett med naturen utenfor. I naturen finner vi alle mulige former og fasonger. Dette er viktig inspirasjon for våre arkitekter som lar V gli sømløst inn i omgivelsene.

Se de ulike modellene på finn.no: 

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=157252895

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=156997159

https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=156994596

 

Usikker? Ta en titt på våre andre modeller

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Vi liker å høre fra deg