Sommerhalvåret er toppsesong for hytter ved sjøen. Er du så heldig å kunne kombinere både fjord og fjell, har du skutt gullfuglen, sier megler Vidar Opheim i Eiendomsmegler A i Haugesund. Nå inviterer han til Storøynå, som han mener har alt: Fjorden om sommeren og skiterreng i nærheten om vinteren.

Vidar Opheim er en erfaren megler. Han vet hva folk ser etter i jakten på den perfekte fritidsboligen. Her får du noen gode råd til deg som er i markedet for hytte.

-De senere årene har hytter til fjells vært noe av det mest populære, men etter hvert mettes dette markedet. Nå forventer vi derfor et oppsving for tomter og hytter ved sjøen. Kan du tilby begge kvaliteter, både sjø og fjell med skimuligheter slik tilfellet er på Storøynå, er det ideelt, sier Opheim.

  • Sørg for at du får nok plass, og bygg stort nok. Mange har erfart at hytta blir for liten, ikke minst når det gjelder kapasitet på sengeplass osv.
  • Ta høyde for å ha med venner av barna, samt andre gjester. Derfor er det spesielt viktig å sørge for stor nok spiseplass, nok sengeplasser, og tenk gjerne to bad så unngår man kø.
  • Tenk smart når det gjelder vedlikehold, ikke minst utendørs. Jo mindre opparbeidet areal, desto lettere å holde. Stadig flere hytteeiere foretrekker naturtomt i forhold til plen.
  • Planlegg for helårsbruk av hytta. Det betyr blant annet at beliggenheten er viktig. Skal barnas interesse holdes oppe etter hvert som de blir ungdom, er for eksempel nærhet til skimuligheter om vinteren viktig.
  • Sist, men ikke minst: Hvis mulig, velg vei helt fram til hytta, akkurat slik situasjonen er på Storøynå. Det gir maks komfort, og øker bruksverdien gjennom hele året.

Interessert i å vite mer om Storøynå? Ta kontakt med megler Vidar Opheim på tlf. 926 62816.