Flere og flere får øynene opp for Storøynå, den vakre perlen i Ryfylke. I disse dager inngår Storøynå Fritidsboliger og Norgeshus Kalstveit og Vik AS samarbeid om markedsføring og salg av fritidsboligene. Slår du til i løpet av høsten, kan du flytte inn i nøkkelferdig fritidsbolig i løpet av våren 2019.

-2018 har vært et travelt år så langt, og vi har hele tiden forespørsler fra interesserte, slår Storøynå Fritidsboligers Kåre Nilsen og Sigmund Langeland og Bjørn Frode Hustoft fra Norgeshus Kalstveit og Vik fast.

Så langt er 11 av til sammen 28 hytter ført opp, under oppføring eller planlagt her. Det betyr at 17 opparbeidede og flotte tomter er klar for salg og bygging.

Ved siden av at Norgeshus Kalstveit og Vik vil ha ansvaret for oppføring, betyr samarbeidet at interesserte kjøpere nå også vil ha få valget mellom flere hyttemodeller. Ved siden av Storøynås egne, gjelder dette modellene Skarven, Koia Moderne og Tinn Moderne. Det betyr et enda større utvalg i forhold til størrelse og priser. Alt er inkludert i prisene, og hyttene leveres nøkkelferdige.

Kalstveit og Vik ble etablert i 1972, har i dag 22 ansatte og venter en omsetning på rundt 45 millioner i 2018.

-For oss har det alltid vært viktig å tilby det beste ut i markedet, både når det gjelder design, tomtebeliggenhet og kvalitet i det som bygges. Kalstveit og Vik er en meget solid aktør og samarbeidspartner som tilfører oss akkurat dette, sier Kåre Nilsen.

Det er lett å komme hit både fra Haugesund og Stavanger og Nord-Jæren for øvrig. På Kvaløy finner du noe for enhver smak. Fritidsboligene, som ligger på nordsiden av Vindafjorden, har en avstand til sjøen på 30 -100 meter. Tilhørende marina ligger vakkert plassert, skjermet for vær og vind og med kort gangavstand. Området byr på rike muligheter for naturopplevelser med flott skjærgård og gode fiskemuligheter. Det er kort avstand til elver og innsjøer med godt fiske, både i Vindafjord og i nabokommunen Suldal. Vinterstid er Svandalen Skisenter en kort kjøretur unna.