Den er en av Ryfylkes perler og allerede et populært område for bruk året rundt. På Storøynå kan din fritidsbolig stå klar i løpet av våren 2017. Vakker natur, beliggenhet et steinkast fra sjøen og nærhet til fjellet om vinteren, gir deg alt det du trenger.

Storøynå ligger i Vindafjord kommune og er lett tilgjengelig enten du kommer fra Haugesund eller Stavanger. Fra Haugesund bruker du en time og et kvarter, fra Stavanger to og en halv time.

-Vi våger påstanden: Det er få områder som kan skilte med like flott plassering som nettopp her. Stedet ligger solrikt til, er idyllisk og fredelig. Her er lagt stor vekt på arkitektur og plassering i landskapet, sier Kåre Nilsen i Storøynå Fritidsboliger. En familiehytte gjennom mange år gjør at han selv har et sterkt forhold nettopp til dette stedet. For noen år siden fikk han mulighet til å kjøpe et større område som nå altså utvikles med fritidsboliger.

Møter kjøpernes krav

Storøynå er landfast, ligger på nordsiden av Vindafjorden og har en lun og solvendt beliggenhet. De til sammen 28 tomtene har en avstand til sjøen som varierer mellom 30 og 100 meter. Den tilhørende marinaen ligger flott til, er skjermet for vær og vind og har kort gangavstand uansett hvor i området man er.

Kjøperne av nye fritidsboliger stiller krav til arkitektur, komfort og funksjonalitet. Boligene på Storøynå har samme hovedutforming, tilpasset solforhold, utsikt, natur og terreng på hver enkelt tomt.

-Området har alt: Natur og beliggenhet, utsikt, nærheten til sjøen, solforhold – alt ligger til rette for den optimale løsningen. Samtidig som man ligger i et område med flere boliger, ligger hver av dem slik i terrenget at man er skjermet i forhold til naboene, sier arkitekt Evy Eftestøl, partner og en av eierne av Arkitektkontoret STAV i Stavanger. Hun har vært ansvarlig for utformingen, og arbeider også selv med tilpasning og skreddersøm når kjøperne ønsker det. Arkitektkontorets visjon er å skape levende rom for mennesker, noe man lett ser nettopp her.

 

Sommer og vinter

Området byr på rike muligheter for naturopplevelser. Her er en flott skjærgård for rekreasjon, bading, fisking og fiskemuligheter. Det er kort avstand til elver og innsjøer med godt fiske, både i Vindafjord og nabokommunen Suldal. Vinterstid er Svandalen og Gullingen skisenter en kort kjøretur unna. Dette er med andre ord et område for helårsbruk.

Og vil man bare slappe av og nyte dagene, er veien kort til et koselig, lokalt handelslag med marina samt campingplass med sandstrand og lekeplass.

Fritidsboligene på Storøynå kommer i to varianter, samtidig som kjøperen selvsagt har mulighet til å gjøre de tilpasningene man ønsker.

-For folk flest er fritidsbolig en stor og viktig beslutning og investering. Derfor er detaljer og en viss grad av skreddersøm viktig. Målet er at hver og en skal kunne sette nøkkelen i døra til selve drømmestedet, sier Evy Eftestøl og Kåre Nilsen.

 

Fakta

Bruksareal fra 120 til 148 kvm/P-rom fra 120 til 143 kvm.

4-6 soverom

Pris fra 3.7 millioner kroner

Mulighet for egeninnsats

Leveres nøkkelferdige på vel 6 måneder

Tomteareal cirka 700 kvm eiet

To biloppstillingsplasser på hver tomt