Du har fortsatt tid til å gi familien tidenes julegave. Kjøper du hytte på Storøynå nå, kan du flytte inn til sommeren.

En av fire reiser bort i julen, viser undersøkelser, og stadig flere feirer høytiden på hytta. Selv om vi ikke kan garantere hvit jul på Storøynå, er det også mange som vil hit i jule- og nyttårshøytiden.

Byggetid
Hytten leveres nøkkelferdig på rundt 6 måneder. Du får hele tiden tett oppfølging av dyktige lokale håndverkere fra Norgeshus Kalstveit & Vik, som sammen med Storøynå Fritidsboliger markedsfører og selger tomter og hytter i området.

Flere valgmuligheter
Kjøper du hytte hos oss, har du stor frihet i forhold til valg av modeller. I tillegg til våre egne, Stav 90 eller Stav 110, tilbyr vi tre flotte hytter fra Norgeshus Kalstveit & Vik.

Uansett valg av modell, er vi klare til å tilpasse hytta dine spesifikke ønsker. Våre arkitekter bistår med skreddersøm etter behov.

Beliggenhet
Uansett hvilke hytte du går for, vil den ha perfekt beliggenhet hvor det aldri er langt til fjord og sjø, eller for den saks skyld – til perfekte skiløyper i vinterhalvåret. Ønsker du båtplass, tilbyr vi det i vår flotte marina. Her er det også mulighet for båtbod.