I løpet av noen få uker står tre nye hytter klare, og innen sommeren bygges trolig ytterligere tre.

-Ingen tvil om at det er travelt, ja, sier utbygger Kåre Nilsen (bildet) som daglig følger opp aktivitetene på Storøynå. Akkurat nå legges det parkett, baderommene utstyres og kjøkkener klargjøres. Det betyr at mange fag – rørleggere, snekkere, elektrikere og fliselegger – jobber om hverandre.

Fokus på kvalitet
Innspurten betyr mye skreddersøm. Ved siden av framdriften, er vi selvsagt veldig opptatt av kvalitet i alle ledd, forteller Nilsen.

Ikke mange uker etter årsskiftet står en fjerde hytte klar for innflytting. Og før sommeren kommer altså to til. Det betyr folk i 11 hytter på Storøynå når sommersesongen 2019 innledes.

Godt tilbud til båteiere
-Det er fortsatt ledige tomter, men nå begynner det å dra seg til. Så om folk er interesserte, bør de ta kontakt, oppfordrer utbyggeren.

Også båtmarinaen ikke langt fra hyttene ferdigstilles nå. I løpet av kort tid vil det være plass til nærmere 60 båter her, så kapasiteten er stor. For hytteeiere som ønsker det, er det også mulig å kjøpe båtbod i et av sjøhusene som bygges i tilknytning til havnen.