Det går mot vår på Storøynå. Snart ferdigstilles nye fritidsboliger for fornøyde kjøpere som er klare for sin første sesong her. Er du i markedet for hyttedrømmen, kan du nå velge mellom hele fem modeller. Prikken over i-en, innredning og unike interiørdetaljer, får du også hjelp til.  

En av modellene er Koia Moderne som har alt det en moderne, lekker og funksjonell hytte skal ha, forteller Sigmund Langeland og Bjørn Frode Hustoft i Norges Kalstveit & Vik som sammen med Storøynå Fritidsboliger markedsfører og selger hytter her.

Koia Moderne, som etter planen blir en visningshytte og som trolig står ferdig tidlig høst, tilpasses og får noe mer areal enn det standardmodellen har. Selv om den bygges for visning, vil den som ønsker en fiks ferdig hytte ha mulighet til å kjøpe den når den står ferdig.

Fleksibilitet gir økt bruk
-Vi skreddersyr alle modeller slik kjøperen ønsker dem, uten at det totale kostnadene nødvendigvis blir så mye større. I dette tilfellet utvider vi arealet slik at vi blant annet får noe mer soveplass. Det gir økt fleksibilitet når man har gjester på besøk, eller når eksempelvis ungene har med seg venner, sier Langeland og Hustoft.

Bruksarealet blir på cirka 79 kvadratmeter, og Koia glir flott inn i den vakre naturen på Storøyna, hvor det allerede er en rekke fritidsboliger av typen Stav, og hvor Norgeshus Kalstveit & Vik også tilbyr modellene Tinn og Skarven. Alle modellene finnes for øvrig på Storøynå Fritidsboligers websider (www.storoyna-fritidsboliger.no).

Få drømmeinteriør
Stresser du i valget av interiør og innredning, får du hjelp også til det når du kjøper på Storøynå. Norgeshus Kalstveit & Vik samarbeider med Ole Strømø (bildet under), Strømø Møbel & Interiør As som er eksperter innen området, og som til daglig driver butikkene Møbelringen og Princess Interiør i Etne.

-Folk tilbringer stadig mer tid på hyttene. Derfor er gode, funksjonelle og smakfulle interiørløsninger viktige. Mange vet hvordan de vil ha det. Men i en travel hverdag synes folk ofte det er fint å få hjelp.Vi kommer med råd og utstyrer alle typer boliger – fra eneboliger og leiligheter til hytter.

Farger, møbler, det som skal pryde gulv og vegger, lys – ja, vi gjør alt. Dersom ønskelig leverer vi det hele, slik at det bare er å flytte rett inn. Å få gjort dette trenger ikke å være en dyrere løsning enn om byggherren skal gjøre alt selv, sier Ole Strømø.