Det tok ikke lang tid fra hun ble oppmerksom på Storøynå, til hun falt pladask for stedet. Nå satser Marianna S. Ellingsen og BoligPartner nettopp her. Målet er å nå folk som er klare for å realisere hyttedrømmen.

BoligPartner er en av landets største leverandører av hus og hytter, og inngår samarbeid med Storøynå Fritidsboliger om salg av hytter i området.

Fritidsboligenes Kåre Nilsen har store forventninger til det nye partnerskapet. Det samme har Marianna S. Ellingsen, som har mange års erfaring fra hyttemarkedet, og er en av regionens fremste eksperter på området. Hun kjenner markedet, og vet hva folk er på jakt etter.

-Dette er en perle av et sted. Nærheten til sjøen er unik, det samme er naturen i området, friheten, mulighetene for ulike aktiviteter – ja, kort sagt alt. Du skal lete lenge for å finne maken. Storøynå er drømmen for mange, det er jeg sikker på, slår Marianna fast. 

-Målet vårt nå er å få ut det glade budskap til hele regionen, slik at folk blir klar over hva slags mulighet de har her, legger hun til.

-Hvilket marked vil bli det viktigste?

-Nord-fylket blir selvsagt viktig. Jeg tror likevel folk i hele regionen vil være interessert, slik vi allerede har sett på Storøynå gjennom flere år. Når Ryfast kommer, vil du spare ytterligere tid på å ta turen fra sørfylket, så her blir tilgangen til området stadig enklere. Dessuten er turen hit en flott opplevelse i seg selv, sier Marianna.

BoligPartner vil tilby tre flotte hyttemodeller på Storøynå, alle basert på samme, spennende grunndesign. I tillegg vil selvsagt prosjektets egne STAV-modeller være tilgjengelige.

BoligPartner har mer enn 25 års fartstid og over 500 ansatte, og er dermed en av landets største leverandører og hus og hytter. Siden etableringen i 1993 har selskapet vært med på å virkeliggjøre mer enn 12.000 bolig- og hyttedrømmer for kunder over hele landet. 

I vår region er selskapet representert i Stavanger, Haugesund og på Bryne.