Om Oss

STORØYNÅ FRITIDSBOLIGER – HER FINNER DU ALT!

– Rike naturopplevelser ved sjø, i skog og fjell, sommer som vinter-

28 moderne hytter på Kvaløy, Vikedal

Små viker, holmer og skjær, båt- og badeliv, grilling, soling på vakre svaberg… Stedet hvor drømmene får grobunn og minnene for livet lages. Nyt utsikten fra din nye hytte og føl roen som senker seg.

Storøynå Fritidsboligfelt ligger i et attraktivt fritidsområde i Kvaløy i Vindafjord kommune på nordsiden av Vindafjorden. De er  er planlagt med et ensartet arkitektonisk  uttrykk spesialtegnet for Storøynå.

Fritidsboligfeltet består av 28 fritidsboliger som har samme hovedutforming, men spesialtilpasset solforhold, utsikt, natur og terreng på hver enkelt tomt.

Korte avstander og flotte lokasjoner   

 Det er kort avstand til elver og innsjøer også med godt fiske. Både Vindafjord og nabokommunen Suldal, samt Sauda gir rike muligheter og kort vei til naturopplevelser i skog og fjell, sommer som vinter. 

 Storøynå Fritidsboligfelt er unikt i forhold til beliggenhet, tomtene ligger ca 30- 100mtr til sjø, solvent, utsikt og lunt. Fritidsboligfeltets marina ligger vakkert plassert, skjermet for vær og vind, med kort gangavstand til fritidsboligene.

Storøynå ligger 30 – 35 minutt kjøretur fra Sauda skisenter og bare ca 15 minutt fra Vikedal sentrum. Fra Storøynå til Sand i Ryfylke er det ca 30 minutter tur (15 km vei + ferje). Storøynå ligger ca 3 timer kjøring  (inkl. ferje) fra Stavanger, litt over 1 t fra Haugesund og 1 ½ time fra Stord.Kvaløy, Litteleøynå og Storøynå blir ofte omtalt som en av Ryfylkes vakreste perler og er allerede et populært fritidsboligområde. Der er også et koselig lokalt COOP Handelslag med marina, en Campingplass med sandstrand og lekeplass. 

INTERESSERT I TOMT?

Last ned informasjon under, så får du mer informasjon. 

Lurer du på noe?

Kontakt oss

Vi liker å høre fra deg