Er du på jakt etter fritidsbolig, er en trygg og god planleggings- og byggeprosess garantert noe av det du er mest opptatt av. Det sørger Norgeshus Kalstveit & Vik for når du kjøper hyttetomt og hytte. Søndag 7. april er du velkommen til Åpen Dag på fantastiske Storøynå!

Fagfolkene i Norgeshus Kalstveit & Vik er uansett tett på og tar ansvar på vegne av deg. Her får du vite litt om de ulike stegene i prosessen.

Bistår fra A til Å
Fra kjøperen har bestemt seg for tomt og hyttemodell og til byggesøknaden er klar, går det kanskje 2-3 uker. Som en del av dette arbeider har også byggherre og byggmester blitt enige om eventuelle endringer og tilpasninger.

Så skal planene sendes til og behandles av det offentlige, en prosess som gjerne tar 6-8 uker.

Når alt det formelle er klart og så lenge alt går slag i slag, vil hytten ofte ha en byggetid på 4-5 måneder, før kjøperen får overlevert nøkkelen til en hytte som er klar til å bli tatt i bruk.

Er det ønske om tilpasninger og endringer, går det som regel uten problemer.

-Vi har tilgang til masse flotte tomter, samt ulike hyttemodeller hvor alle finner sin favoritt. Det kunden ønsker å gjøre ut over standarden, lager vi en klar beskrivelse på slik at alle parter vet hva som skal gjøres og hvordan det f eks påvirker pris osv, sier Bjørn Frode Hustoft som denne helgen er sammen med kollega Sigmund  Langeland på vårens store Norgeshus-samling (bildet over).

Fornøyde kunder
Kalstveit & Vik har mange år bak seg i bransjen og ansatte med lang erfaring. Derfor kan de ofte ønske kunder velkommen tilbake for både andre og tredje gang.

-Vi er stolte over å ha en så høy tillit ute blant folk. Men det forplikter selvsagt også. Derfor setter vi vår ære i alle oppdrag vi har, og vi er tett på gjennom hele prosessen, sier  Hustoft.

Firmaet har lokale tømrere fra både Storøynå og Imsland og Vikedal. Enkelt sagt: De vet at de skal møte kundene på butikken og i lokalmiljøet etterpå, og legger all sin erfaring og kunnskap i det de gjør slik at det endelige resultatet blir topp.

-Kort sagt: Lar du oss bygge nytt for deg, blir det som avtalt, sier Bjørn Frode Hustoft.

PS: Husk Åpen Dag på Storøynå søndag 7. april.